UGODI SPORTEGYESÜLET

Megyei I. osztály

Mérkőzés összefoglaló
Ugod SE 4 - 0 (4-0) FAK Az Ugod SE összeállítása:
Megyei I.osztály
Időpont: 2013.08.18.
Nézőszám: 50 fő

Gólok: Hipság István 20', Kiszlinger Balázs 30', Horváth Márk 32' Páli Márk 34'. ill.: -
Sárga lap: Hipság István 42' Hegyi Roland 60', ill: Farkas Attila 42'
Piros lap: - ill: Farkas Attila 42'-
Szíjártó
Hegedűs-Gödri Á.-Bakos-Hipság
Hegyi-Vesztergom-Horváth M.-Kiszlinger
Csombó-Páli

Játékvezető: Hegedüs Imre

Asszisztensek: I. Baranyi Tamás, II. Novák Gergely

Ellenőr: Nagy Szabolcs

Ugod SE:
Szíjártó Kristóf, Vesztergom József, Hipság István, Gödri Ádám, Horváth, Márk (Horváth Dávid 57'), Bakos Gábor, Csombó Péter (Kun-Szabó Attila 76'), Páli Márk, Hegedüs Zsolt (Baranov Jevgenyij 57'), Hegyi Roland (Gödri Zsolt 71'), Kiszlinger Balázs.
Edző: Tóth Ferenc

FAK:
Radnai Gábor, Farkas Attila, Gál Krisztián, Pavelka Béla (Csarmasz Gyula 71'), Nyári Dániel, Váti Gergő, Humli Péter, Szabó Patrik, Varga Tamás (Pál Gábor, 46'), Szántó Csaba, Czipp József.Edző: Szabó László

A mezőny legjobbjai: Az egész Ugod, ill: Cipp, Nyári, Vati

Jó iramban kezdett a hazai együttes, már az ötödik percben megszerezhették volna a vezetést, de nem sokkal ezután már örülhettek a játékosok, ekkor Hiság a huszadik percben vette be Radnai hálóját. A gól jócskán megzavarta a vendégeket, kapkodó lett a játékuk, sok hátsó hibával játszottak, amit a Bakonyiak negyed óra alatt ki is használtak, és még háromszor zörgették a FAK hálóját. Kiszlinger, Horváth Márk, és Páli voltak eredményesek. Sújtotta a Balatoniakat amikor Hegedüs játékvezető egy percen belül két sárgával kiállította Farkast. A második félidő a pihenésről szólt. Alacsony fokozatba kapcsolt az Ugod, és csak az eredmény megőrzésére törekedett, ami a tíz emberre csökkent vendégek ellen nem volt nehéz feladat. A teljes összefoglalót kedden olvashatjátok, látogassátok meg naponta honlapunkat újdonságainkért.

Fényképek a mérkőzésről

A teljes összefoglaló.

Vissza az oldal tetejére...