UGODI SPORTEGYESÜLET

Megyei I. osztály

Mérkőzés összefoglaló
Ugod SE 3 - 1 (1-1) Alsóörs Az Ugod SE összeállítása:
Megyei I.osztály
Időpont: 2013.09.01.
Nézőszám: 50 fő

Gólok: Kiszlinger Balázs 36', 85', 92', ill: Finta Péter 12'.-
Sárga lap: Baranov Jevgenyij 87', ill: Szabó László19', Tar Tamás 36', Húber Gergő 37', 84',Nemes István 82'
Piros lap: - ill: Húber Gergő 84'
Szíjártó
Hegedűs-Gödri Á.-Bakos-Hipság
Hegyi-Vesztergom-Horváth M.-Kiszlinger
Csombó-Páli

Játékvezető: : Babos Tibor

Asszisztensek: I. Zenticskó Márk , II. Sülyi János

Ellenőr: Nagy Szabolcs

Ugod SE:
:Szíjártó Kristóf, Gödri Ádám, Páli Márk (Baranov Jevgenyij 60'), Vesztergom József (Szommer Tibor 56'), Bakos Gábor, Csombó Péter (Gödri Zsolt 75'), Hipság István, Hegedüs Zsolt (Horváth, Dávid 70'), Hegyi Roland, Kiszlingesr, Horváth Márk (Egyed Ákos 85').
Edző: Tóth Ferenc

Alsóörs:
Sánta Attila, Szabó László, Pálfi Róbert, Huber Gergő, Benkő Dániel, Bodnár Ádám (Csejtei János 70'), Tar Tamás (Póczik András 70'), Hideghéti Gábor, Finta Péter, Márki Dávid, Nemes István.Edző: Zsebe Gábor

A mezőny legjobbjai:

Kiegyenlített játék után, a tizenkettedik percben, váratlan távoli lövéssel Finta vezetést szerzett az Alsóörsi clubnak. Ekkor eszmélt a hazai együttes, és négy öt igen kecsegtető lehetőség maradt kihasználatlanul ezek után, de jó játékkal, folyamatosan nyomás alatt volt a vendégek kapuja. A harminchatodik perc meghozta a munka gyümölcsét. Egy nagy helyzet után nem szabadult fel a Balaton partiak ketrece, és Kiszlinger bevette Sánta hálóját. A végig élvezetes és jó iramú mérkőzésen, a Bakonyiak a küzdelem egészében kontroll alatt tartották a játékot, és a nyolcvan ötödik, valamint a kilencven kettedik percben Kiszlinger még kétszer betalált Sánta hálójába, mester hármasával beállítva a három egyes végeredményt. Az izgalmas, fordulatokban, és eseményekben gazdag mérkőzés részleteit Kedden este olvashatjátok honlapunkon, gyertek vissza akkor is.

Fényképek a mérkőzésről

A teljes összefoglaló.

Vissza az oldal tetejére...