Itt vagyok most: Főoldal/ Hírek/ 2016/ Február

UGODI SPORTEGYESÜLET

Amatőr C licenc tanfolyam

Tisztelt Csapatvezetők!

Az MLSZ Elnökségének alábbi határozatának értelmében a 2017/18-s bajnokságban, a megyei I-IV. osztályú csapatoknál, edzői tevékenységet az végezhet, aki elvégzi az MLSZ AC tanfolyamot.
Jelentkezni az alábbi linken lehet
KPTANAC1620 Veszprém megye - Pápa jelentkezési link
Bővebben az Elnökségi határozat után, a kiírásban:
ELN-90 / 2015 (06.01.) számú határozat
I.
Új tanfolyami profil bevezetése - MLSZ AC (Amatőr C) licence
Az Elnökség elfogadta az MLSZ AC (Amatőr C) licence tanfolyami forma kidolgozását és bevezetését, mely elvégzése után az edző képessé válik amatőr (megyei I-IV) felnőtt csapatok irányítására, vezetésére.
A tanfolyam részleteit az alábbi táblázat tartalmazza.

MLSZ AC tanfolyami szint bevezetése
Tanfolyam elnevezése MLSZ AC licence
Tanfolyam időtartama 4 hónap (100 óra)
Jelentkezés feltétele Érettségi, betöltött 18. életév, büntetlen előélet

Bajnokság szintje Megye I - IV felnőtt csapatok a 2017/18-as szezontól kötelező jelleggel MLSZ Amatőr "C" tanfolyamok indulnak!

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézet Edzőképző Központja - a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó, iskolarendszeren kívül szervezett - MLSZ Amatőr "C" labdarúgó edzőképző tanfolyamot indít az ország megyéiben. (ELN-90 / 2015 (06.01) számú határozat)
A megyénkénti tanfolyamok indítási feltétele megyénként minimum 20 fő jelentkezése. Amennyiben egy adott megyében nincs meg ez a létszám, úgy összevonásra kerülhet sor.
A tanfolyam célja: Naprakész ismeretanyaghoz juttassa az alsóbb osztályú csapatoknál dolgozó edzőket, megismertesse az edzőket az amatőr labdarúgás céljaival és feladataival, a játék eszközeivel (edzések és mérkőzések), valamint a speciális elvek és lehetőségek mentén szerveződött közösségek szórakoztatásának, foglalkoztatásának és közösség építésének feladataival.
A tanfolyam során a hallgatók elsajátíthatják az amatőr felnőtt játékosok sportolásával kapcsolatos szervezési, edzéselméleti, egészség biztosítási, módszertani és sportági ismereteket. A hallgatók elméleti és gyakorlati foglalkozásokon vesznek részt, jártasságot szerezhetnek a labdarúgó foglalkozások tervezésével kapcsolatos legfrissebb online dokumentációk elkészítésében.

Felvételi eljárás nincs.

Jelentkezési határidő: 2016.02.24. (szerda), 9:00 óra

Jelentkezési feltételek:

* betöltött 18. életév
* érettségi bizonyítvány, amelyet az első tanfolyami napon be kell mutatni.
* büntetlen előélet, erkölcsi bizonyítvány, amelyet az első tanfolyami napon be kell mutatni (vagy az igazolás bekérésének a dokumentumát)
* orvosi (sportorvosi, háziorvosi) igazolás, hogy a tanfolyam gyakorlati feltételeit a jelentkező egészségügyileg teljesíteni tudja.
* felhasználói szintű számítógépes ismeretek
* A gyakorlati és elméleti oktatások 5%-án lehet hiányozni!

A tanfolyami díj: bruttó 63.500.-Ft, mely összegről az MLSZ számlát bocsájt ki a befizetőre nevére és címére.
Óraszám: 56 óra + vizsga
Egy jelentkező csak egy tanfolyami helyszínre adhatja be a jelentkezését.
A tanfolyami díj befizetésével kapcsolatban az első foglalkozási napon kap tájékoztatást a hallgató.
A jelentkezési feltételeknél meghatározott dokumentumok hiányos leadása esetén a jelentkező nem kezdheti meg a tanfolyamot!
Jelentkezés előtt készítse elő 10 jegyű 8-as számjeggyel kezdődő adóazonosítóját.
A jelentkezés beküldésével a pályázó egy válasz e-mailt kap, egy vonalkóddal, melyet kinyomtatva el kell hozni az első tanfolyami napra. A konkrét helyszínről és időpontról a tanfolyam megkezdése előtt még kap értesítést!
Jelentkezni kizárólag online módon az adott megyére kattintva lehet.
KPTANAC1620 Veszprém megye - Pápa jelentkezési link

Üdvözlettel:
Csik Ferenc
igazgató

Vissza az oldal tetejére...