UGODI SPORTEGYESÜLET

Megyei I. osztály

Mérkőzés összefoglaló
Ugod SE 2-1 (2-0) Péti MTE Az Ugod SE összeállítása:
Megyei I.osztály
Időpont: 2013.04.01.
Nézőszám: 50 fő

Gólok: Kiss Csaba 20' (ög), Kun-Szabó Attila 42' ill: Horváth Krisztián 78'
Sárga lap:- ill. Schrancz Róbert 26', Nyakas István 36', Szurok Viktor 55'
Piros lap: - ill. Wellesz Péter 85'
Márkus
Szommer-Gödri Á-Bakos-Hipság
Vesztergom
Hauber-Hegyi-Baranov-Hipság
Kiszlinger

Ugod SE:
Márkus Bence, Vesztergom József, Szommer Tibor, Gödri Ádám, Hauber Patrik, Stern Gábor (Kun-Szabó Attila 51'), Kiszlinger Balázs (Horváth Dávid 88'), Hegyi Roland (Egyed Ákos 71'), Bakos Gábor, Hipság István, Baranov Jevgenyíj (Horváth Márk 49') .
Edző: Tóth Ferenc

Péti MTE:
Gáti Róbert, Kiss Csaba, Schrancz Róbert (Bajcsi András 46'), Új Tamás, Horváth Krisztián, Nyakas István, Szeleczki Attila, Kaufmann Attila, Wellesz Péter, Szurok Viktor, Kustán Tamás (Közép Gergely 90')
Edző: Pintér Csaba

Egymásnak esett a két együttes a kezdő sípszó után, ami mind két oldalon helyzeteket eredményezett, de a helyiek tudták ezt hamarabb gólra válltani, amikor egy jobboldali szögletrúgást követően Kiszlinger közelről a hálóba talált. Az első félidő vége előtt, másolta az első találatot a Tóth legénység, csak ekkor a bal oldali szögletzászlótól jött be a laszti, amit Kun-Szabó, egy szép mozdulattal továbbított a hálóba kettőre növelve az előnyt. Forró perceket eredményezett a második félidő első tizenöt perce a honi egyesületnek, de szépen védekezve kijöttek a szorításból ugyan, de egy védelmi hibát követően szépített a Pét a hetvennyolcadik percben. Az eredmény a végéig már nem változott.

Vissza az oldal tetejére...